Wienin omintakeisesta viehätysvoimasta on puhuttu ja kirjoitettu paljon aikojen saatossa. Wien sijaitsee historiallisesti keskeisellä paikalla idän ja lännen välissä, mistä syystä kaupunki kiehtoo eri puolilta maailmaa tulevia ihmisiä - eikä syyttä. Vaikka Wien onkin nykyään moderni, sykkivä ja monikulttuurinen metropoli, kaupunki on onnistunut säilyttämään tarunhohtoisen, menneitä aikoja huokuvan tunnelman. Kun siihen yhdistetään turvallisuus ja korkea elintaso, tuloksena on erittäin korkea elämänlaatu, ja lisäksi kaupungissa on laaja kulttuuritarjonta. Esimerkkejä Wienin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ovat maailmankuulu Uudenvuodenkonsertti, Life-Ball ja Donauinselfest-juhla.

Kuvagalleria

Wienin yöelämä, vapaa-ajan tarjonta ja ostosmahdollisuudet pärjäävät erinomaisesti kansainvälisessä vertailussa, mikä tekee elämästä kaupungissa värikkään ja vaihtelevan.

 


Lisäinformaatio:

^ - Top

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot