LKW WALTER aloitti toimintansa vuonna 1924 pienenä perheyrityksenä ja kuuluu nykyään Euroopan täyskuormaliikenteen suurimpiin toimijoihin ja Itävallan Top 100-yrityksiin. WALTER GROUP on yhtiörakenteeltaan terve, vakavarainen ja täysin itävaltalainen yksityisomisteinen konserni. Arvostamme erityisesti kestävää ja vakaata kehitystä. Tämä pätee myös sinun koulutukseesi, jonka näemme tärkeänä sijoituksena yrityksemme tulevaisuuteen.

  • Olemme kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä kanssasi
  • Valmennamme ja ohjaamme ammatillista kehittymistäsi
  • Edistämme ammatillisia ja sosiaalisia kykyjäsi.
  • Tarjoamme sinulle haastavan ja vuorovaikutusta arvostavan työympäristön.
  • Pitkälle ulottuvat päätöksentekovaltuudet mahdollistavat hyvän työpanoksen tekeville työntekijöille nopean henkilökohtaisen urakehityksen.
  • Yrityksemme johtoasemat täytetään poikkeuksetta omista riveistä!

 

WALTER GROUPin tavoitteena on jatkuva ja pysyvä kasvu. Kasva yhdessä kanssamme!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Tehtäväni yrittäjänä LKW WALTERin kestävän, liiketoiminnallisen menestyksen saavuttamiseksi on saada yrityksemme palvelukseen Euroopan pätevimmät osaajat. Aloitimme pienenä perheyrityksenä - nykyään olemme iso perhe, jonka tehtävä yhteiskunnassa on vaikuttaa kestävällä tavalla taloudelliseen hyvinvointiin ja sosiaaliseen yhteenkuuluvaisuuteen, sopusoinnussa luonnon ja ympäristön kanssa.

Ote yrityksemme perustajan pitämästä puheesta 85-vuotispäivänsä johdosta
^ - Top

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot