Uramahdollisuudet vastavalmistuneille

WALTER GROUP tarjoaa uramahdollisuuksia opintonsa vastikään päättäneille.

 

Tarjoamme työmahdollisuuksia organisaatiossamme kaupallisiin ja kieliopintoihin painottuneista oppilaitoksista, korkeakouluista ja yliopistoista valmistuneille. Emme edellytä ammatillista kokemusta tai alan tuntemusta.

 

Saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviisi "Train the Winner"-trainee-ohjelman puitteissa..

 

Kartutamme ammatillisia ja sosiaalisia taitojasi ja ohjaamme sinua kehittymään työssäsi. WALTER GROUPin tavoitteena on jatkuva ja pysyvä kasvu. Kasva yhdessä kanssamme!

Uramahdollisuudet ammattilaisille?

Emme tavallisesti edellytä uusilta operatiivisen liiketoiminnan työntekijöiltämme ammatillista kokemusta tai alan tuntemusta, sillä koulutamme uudet työntekijät trainee-ohjelmamme puitteissa. Ohjelma tarjoaa sekä teoreettiset että käytännön valmiudet työtehtävien hoitamiseen.

 

Toisinaan kuitenkin ilmenee tilanteita, jolloin palkkaamme esimerkiksi IT-, laki- tai myyntiosastoillemme kokeneempia nuoria ammattilaisia, joilla on jo alan tuntemusta.

 

Tutustu uramahdollisuuksiin kohdassa Avoimet työpaikat.

Kouluttaako LKW WALTER oppilaita oppisopimuksella?

Meillä ei voi opiskella perinteisiä ammatteja kuten huolitsija tai toimistovirkailija oppisopimuksella. Tarjoamme ammattiin valmistavien koulujen korkeamman koulutuksen, ammattikoulutuksen tai yliopistokoulutuksen tutkinnon suorittaneille omaa Traineeohjelmaamme „Train the Winner“, jossa ainekohtaisia taitoja opetetaan käytännössä ja teoriassa.

Hakuprosessi

Jokaisen online-työpaikkailmoituksen yhteydessä on linkki, josta pääset online-hakulomakkeeseen. Pyydämme sinua täyttämään lomakkeen ja lähettämään sen meille yhdessä liitteiden kanssa.

 

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat sähköpostiviestin vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Saat 14 päivän kuluessa rekrytointiosastoltamme joka tapauksessa vastauksen hakemuksesi tuloksesta.

 

Rekrytointiprosessin kulku: ensimmäinen tutustumiskeskustelu puhelimitse tai Skypen välityksellä ja sen jälkeen henkilökohtainen tapaaminen rekrytointihenkilön kanssa. Tiettyjen tehtävien yhteydessä järjestetään vielä mahdollisesti toinen tapaaminen toimialajohtajan kanssa. Korvaamme matkakulujasi sopimuksen mukaan.

 

Ilmoitamme sinulle haun tuloksista sähköpostitse tai puhelimitse. Rekrytointiosastomme vastaa mielellään hakemuksesi tilaa koskeviin kysymyksiin missä tahansa hakuprosessin vaiheessa. Link: Yhteys henkilökuntaan

Miten haen töitä?

Lähetä mieluiten hakemuksesi työpaikkailmoitustemme online-lomakkeella.
Avoimet paikat

 

Sinulla on mahdollisuus liittää jopa 5 liitettä hakemukseen. Lähetä ainakin ansioluettelosi, saatekirje ja tärkeimmät todistuksesi. Voit hakea töitä myös kirjallisesti postitse tai sähköpostilla.

Korvataanko matkakuluni?

Jos olet onnistuneesti suorittanut ensimmäisen vaiheen hakuprosessista (puhelin- tai Skype-haastattelussa), kutsumme sinut kustannuksellamme henkilökohtaiseen haastatteluun Wiener Neudorffiin tai Kufsteiniin.

Tarvitsenko työluvan?

ETA-maiden kansalaiset eivät tarvitse työlupaa. Kolmansien maiden kansalaiset tarvitsevat työluvan lisäksi oleskeluluvan. Avustamme sinua tässä prosessissa.

Lisätietoja löydät Itävallan tyämarkkinapalvelusta (Arbeitsmarktservice - AMS) - www.ams.at

Mitä erityisiä ammattitaitoja tarvitsen? (opiskelu, koulutus)

Kohdistamme työpaikkatarjontamme ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon ammatillisessa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa. Aikaisempi logistiikan ja huolinnan tuntemus eivät ole pakollisia. Alan tietotaidon välitämme koulutusohjelmassamme „Train the Winner“ - kouluta voittaja

Kuinka hyvin minun on osattava saksaa?

Saksa on pääkielemme. Koulutuksen ja sisäisen viestinnän mahdollistamiseksi työtovereiden kanssa, olemme asettaneet aloitustasoksi saksankielessä vähintään tason B1 - mielellään B2 (yleiseurooppalaisen vieraiden kielten taitotasoasteikon mukaan).

Kuinka hyvin minun on osattava vieraita kieliä?

Puhumme asiakkaidemme ja liikekumppaniemme kanssa heidän äidinkielellään. Määrätietoisen viestinnän toteuttamiseksi kieltaitosi tulee olla B1, mielellään B2 (ylioppilastaso), yleiseurooppalaisen taitotasoasteikon mukaan.

Koska Traineeohjelma alkaa?

Kiinteitä aloitusajankohtia ei ole. Voit aloittaa yksilöllisen, sinulle määritellyn Traineeohjelman milloin vain. Traineeohjelma koostuu erinomaisesta peruskoulutuksesta ja syventävästä erityiskoulutuksesta tehtäviesi mukaan.

Kuinka varmaa on että harjoittelijana saan jatkuvan työsopimuksen?

Ammattikoulutuksen lisäksi tutustut traineeohjelman aikana myös muihin työntekijöihin. Traineeohjelma ei ole ylimääräinen työhönvalintatoiminta. Perinteitä vaalivana perheyrityksenä olemme kiinnostuneita pitkäaikaisesta työsuhteesta.

Palkkaatteko myös rekkakuskeja?

LKW WALTER on kuljetusorganisaatio ilman omia ajoneuvoja. Tehtävämme on maantiekuljetusten suunnittelu, organisaatio ja hallinta. Kuljetuksen suorittavat kuljetuskumppanimme. Siksi LKW WALTER palkkaa ainoastaan kaupallisen alan henkilökuntaa.

Mitkä ovat työajat?

Lakisääteisten määräysten mukaisesti teemme töitä 40 tuntia viikossa. Työt alkavat päivittäin klo 08:00. Viikonloppuisin nautimme vapaa-ajastamme.

Onko LKW WALTER:illa pukeutumiskoodia?

Arvostamme huoliteltua ja ammattimaista esiintymistä – vapaa-ajan vaatetus vapaa-aikana ja huoleton Business-look toimistossa!

Miten voin vuokrata yrityksen asunnon?

Avustamme mielellämme asunnon löytämisessä. Teemme yhteistyötä luotettavien vuokranantajien ja omistusoikeus-asuntoyhtiöiden kanssa seudullamme, jossa voit saada heiltä suoraan ja vaivattomasti ensiasunnon.

Kuinka pääsen työpaikalleni?

Työntekijämme voivat käyttää ilmaista Shuttle Service-palvelua Wienin ja Wiener Neudorfin välillä. Toimistomme Kufsteinissa sijaitsee keskeisellä paikalla, jonne on erittäin hyvät kulkuyhteydet (bussi ja juna). Ilmaiset parkkipaikat ovat autoilijoiden käytössä.

Mitä LKW WALTER tekee hyvinvointini suhteen?

Työ tarvitsee vastapainoa - Työn ja vapaa-ajan tasapaino on meille tärkeää. Siksi tuemme urheiluaktiviteettejä kuten rantalentopalloa, jalkapalloa, juoksemista, laskettelua, tennistä ja spinningiä. Terveys on etusijalla! Tätä tukevat savuttomat toimistot, matalan säteilyn TFT-näytöt, optimaalinen sisäilmasto, suurpiirteiset rentoutumisalueet (lukusali, Coffee-Corner, WALTER-puisto), lääkäri rokotuspalveluineen ja monet muut seikat. Me olemme yksi suuri perhe. Hyvä yritys- ja joukkuehenki sekä ME-tunne merkitsevät meille paljon.

Kuka omistaa LKW WALTERin?

LKW WALTER on perheyritys ja perustajaperheen kolmas sukupolvi johtaa yhä yritystä. Osakkeemme ovat 100 %:sesti perheen omistuksessa. Siksi olemme menestyneet yrityksenä vuosikymmeniä riippumattomana ulkopuolisista sijoittajista.

Miksi LKW WALTERin luottoluokitus on niin hyvä?

LKW WALTER ei osallistu keinotteluihin eikä riskialttiissiin yritysvalloituksiin. Kasvamme orgaanisesti – askel askeleelta – kumppaniemme kanssa, ja käytämme rahavaroja vasta kun olemme ne ensin ansainneet! Näin saavutamme tunnettujen luottolaitosten huippuluokitukset sekä korkean sijoituksen Austria's Leading Companies -yritysvertailussa ja voimme tarjota työntekijöillemme taloudellisesti vahvan yhtiön turvallisuuden.

Mikä tekee LKW WALTERista niin kriisivarman?

"Kuljetusalalla on aina tulevaisuutta": tämä tarkoittaa sinulle työmahdollisuuksia tulevaisuuden näkymillä. Kuljetustoimintaan erikoistumisemme, tasapainoisen asiakasrakenteen -pienet ja keskisuuret yritykset sekä kansainväliset konsernit - ja asiakaskuntamme laajan toimialajakauman ansiosta olemme pitkälti riippumattomia suhdannevaihteluista. Tämä takaa vakaan ja kestävän yritystoiminnan.

Mikä on „Austria's Leading Companies“?

Palkinto „Austria's Leading Companies“ annetaan vuosittain Itävallan arvostetuimman talouslehden - Wirtschaftsblatt - toimesta yhteistyössä PricewaterhouseCoopersin ja Kreditschutzverband von 1870:n kanssa. Objektiivinen ja kattava suorituskyvyn mittausjärjestelmä on perustana "Austria's Leading Company":n valintaan. Huomiota kiinnitetään erityisesti luottokelpoisuuteen ja kestävään yritystoimintaan eri arvoihin, joilla on etusija WALTER GROUPin kaikissa yrityksissä.

Missä maissa LKW WALTERilla on toimipaikkoja?

Toimipaikkamme ovat pääkonttori Wiener Neudorfissa, Wienin eteläpuolella ja toimipisteemme Kufsteinissa, Tirolissa. Täältä käsin työntekijämme yli 40:stä eri maasta työstävät Euroopan markkinoitamme sekä Venäjältä/Venäjälle, Keski-Aasiasta/Keski-Aasiaan, Lähi-idästä/Lähi-itään ja Pohjois-Afrikasta/Pohjois-Afrikkaan.

Miksi LKW WALTER hakee jatkuvasti uusia työntekijöitä joukkoonsa?

Aktiivisten työntekijöidemme menestyksellinen toiminta mahdollistaa WALTER GROUPin jatkuvan kasvun.

 

LKW WALTER - Kehittyminen ja tulevaisuuden näkymät

^ - Top

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot