Hyödy yhdistetyn liikenteen eduista rautatie/maantie ja Short Sea Shipping.

1. Lastauskapasiteetin takaaminen

Rekkaliikenne kasvaa jatkuvasti Euroopassa. Kiireisimpinä aikoina lastauskapasiteetista on pulaa. Varmista siksi pitkäaikainen lastauskapasiteetti yhdistetyssä liikenteessä!


LKW WALTER - Arrow ButtonNäin yhdistetty liikenne toimii

2. Unohda ruuhkat, ajokiellot ja liikennerajoitukset

Rautatie- ja laivakuljetukset eivät ole riippuvaisia ajokielloista viikonloppuisin, öisin tai pyhäpäivinä, eivätkä ne joudu ruuhkiin.

3. Nykyaikainen kalusto – helppo ja turvallinen lastaus

Yli 8.000 nosturilla liikutettavaa perävaunua – sertifioitu EN 12642 XL -mukaisesti – mahdollistaa lähetysten nopean ja turvallisen lastauksen.


LKW WALTER - Arrow ButtonYhdistetyn liikenteen kalusto

4. Sisältää GPS-paikannuksen

Kaikki perävaunut on varustettu telematiikkajärjestelmällä. Näin tiedät aina, missä tavarasi liikkuvat.

5. Nosta lastauskapasiteettia – vähennä työtaakkaasi

Yhdistetty liikenne mahdollistaa suuremman lastauspainon hyödyntämisen 29 tonniin saakka. Tämä puolestaan karsii lastauksia ja purkuja sekä vähentää hallintokuluja ja kustannuksia.

6. Hyödy joustavista ratkaisuista

Haluatko tehostaa henkilöstöresursseja ja välttää ruuhkia lastaus- ja purkuaikoina? Hyödynnä standby-trailer-järjestelmämme etuja. Päätä joustavasti, haluatko lastata tai purkaa nyt, myöhemmin tai vaikkapa yöaikaan. Näin optimoit lastaushenkilöstön kapasiteetin ja vältät kalliita odotusaikoja sekä ylimääräisiä henkilöstökuluja.

7. Hyvä ympäristöteko ja sosiaalinen vastuu

Haitalliset päästöt, erityisesti kasvihuonekaasu CO2, vähenevät merkittävästi verrattuna maantieliikenteeseen. Päästöt vähenevät yhdistetyssä liikenteessä "raide" noin 55 % ja yhdistetyssä liikenteessä "Short Sea Shipping" noin 75 %. Ympäristö, yhteiskunta ja "last but not least" asiakkaasi kiittävät tästä! LKW WALTER - CO2 Chart

Kysyttävää?
Yhdistetyn liikenteen asiantuntijamme ovat käytettävissäsi:

Tarvitsetko tarkempia tietoja, yleistä informaatiota tai onko sinulla muita erityisiä vaatimuksia? Täytä yhteydenottolomake ja saat viipymättä henkilökohtaisen yhteyshenkilösi yhteystiedot.
Saat lisätietoja yhdistetyn liikenteen asiantuntijoiltamme!
Täältä löydät lisää kysymyksiä/vastauksia yhdistettyyn liikenteeseen liittyen:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot