Yritystiedot

Mitä kieliä LKW WALTERilla puhutaan?

LKW WALTERIN työntekijät edustavat yli 40:ä eri kansallisuutta ja pystyvät vastaamaan tiedusteluihin edullisista kuljetushinnoista, tavaroiden pikaisesta vastaanottamisesta sekä optimaalisista kuljetusajoista yli 35:llä eri kielellä. Luonnollisesti puhumme myös niitä kieliä, joita tarvitaan täyskuormakuljetusten hoitamisessa Lähi-idän, Pohjois-Afrikan, Keski-Aasian ja Venäjän kohteisiin.


Rekkakuljetukset Eurooppa

Rekkakuljetukset Lähi-itä

Rekkakuljetukset Pohjois-Afrikka

Rekkakuljetukset Keski-Aasia

Rekkakuljetukset Venäjä

Kuuluuko LKW WALTER johonkin konserniin?

LKW WALTER on itävaltalainen yksityisyritys (100-prosenttisesti perheomisteinen) ja osa WALTER GROUPia. Yritys perustettiin vuonna 1924 ja se on toiminut menestyksekkäästi jo vuosikymmenten ajan. Saat kaikilta osin vakaan yhteistyökumppanin, jonka luottokelpoisuuden kansainväliset luottoluokituslaitokset ovat jo useiden vuosien ajan todenneet erinomaiseksi.


Yritystiedot

Mikä on LKW WALTERin yhtiömuoto?

LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG on vuodesta 1990 ollut osakeyhtiö. Se on itävaltalainen 100-prosenttisesti perheomisteinen yksityinen yritys.

Milloin LKW WALTER perustettiin?

LKW WALTER on perustettu vuonna 1924.

Onko LKW WALTERilla sivutoimipisteitä?

Tehokkuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi LKW WALTER hallinnoi kaikkia kuljetuksia Wienin lähellä sijaitsevasta Wiener Neudorfin keskuksesta sekä Tirolissa sijaitsevasta Kufsteinin toimipisteestä käsin. Vierailemme myös säännöllisesti asiakkaidemme luona. Eri puolilla Eurooppaa järjestetään joka päivä yli 100 henkilökohtaista tapaamista.

Mitkä ovat LKW WALTERin toimistoajat?

Virallinen aukioloaikamme on maanantaista perjantaihin klo 8.00−17.00.

Mistä löydän LKW WALTERin pankkiyhteystiedot, arvonlisäverotunnisteen ym.?

Yrityksemme kaupparekisterinumeron sekä y-tunnuksen löydät täältä: Yhteystiedot. Pankkiyhteystiedot löydät jokaisesta laskusta.

Onko sähköinen laskutus (PDF) mahdollinen?

Kyllä EU:n arvonlisäverodirektiivi 2010/45/EU astui voimaan 1. tammikuuta 2013 kaikissa Euroopan Unionin jäsenvaltioissa. Määräyksen mukaan sähköinen lasku on samanvertainen paperilaskun kanssa EU:ssa. Laadunhallintajärjestelmämme mukaisesti kiinnitämme erityistä huomiota laadunvalvontaan sekä työprosessien jatkuvaan kehittämiseen. Hallintokulujen ja käsittelykustannusten vähentämiseksi molemmin puolin on suurin osa yhteistyökumppaneistamme siirtynyt viime vuosina sähköiseen laskutukseen. Lisätietoja antaa tarvittaessa LKW WALTER -yhteyshenkilösi.

Mistä löydän LKW WALTERin yleiset sopimusehdot?

Sopimusehtomme löytyvät sähköisinä CONNECT-asiakasportaalistamme.


Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Rekisteröityminen.

Mistä löydän LKW WALTERin videot?

Löydät kunkin osion videot kotisivuiltamme tai kootusti YouTube-kanavaltamme.


YouTube-kanavaltamme

Ydinliiketoiminta / Täyskuormakuljetukset (FTL)

Mitä LKW WALTER kuljettaa?

LKW WALTERin ydinliiketoiminta on maantieliikenteen ja yhdistetyn liikenteen täyskuormakuljetusten järjestäminen. Painopisteemme on vaarattomien, pakattujen tavaroiden kuljettamisessa. Näitä ovat esim. kulutustavarat, puutavara ja paperi, kemikaalit, metallit, autot sekä elektroniikka.


Täyskuormat

Mitä tarkoittaa FTL?

FTL on englanninkielinen lyhenne sanoista ”Full Truck Load”, suomeksi ”täyskuormakuljetus”.

Minne LKW WALTER kuljettaa?

Kuljetusliike LKW WALTER tarjoaa täyskuormakuljetuksia keskitetysti kaikkialle Eurooppaan. Kuljetamme kuormasi yhtä lailla niin minne tahansa Eurooppaan kuin Venäjälle, Keski-Aasiaan, Pohjois-Afrikkaan, Lähi-itään ja päinvastoin. Lisäksi järjestämme EU-valtioissa (Itävalta, Saksa, Iso-Britannia, Espanja, Ranska ja Ruotsi) myös maiden sisäisiä kuljetuksia.


Rekkakuljetukset Eurooppa

Rekkakuljetukset Lähi-itä

Rekkakuljetukset Pohjois-Afrikka

Rekkakuljetukset Keski-Aasia

Rekkakuljetukset Venäjä

Kuinka paljon LKW WALTERilla on kokemusta Itä-Euroopasta?

Kun valitset LKW WALTERin, voit luottaa eurooppalaisen markkinajohtajan toimintaan täyskuormakuljetuksissa. Meillä on paitsi yli 60 vuoden kokemus Itä-Euroopassa liikennöimisestä, myös siihen tarvittava kielitaito. Tämä kaikki koituu eduksesi kuljetustoimeksiannon jokaisessa vaiheessa varauksesta toimitukseen.


Kommunikaatio

Mitkä ovat LKW WALTERIN suurimmat vahvuudet?

LKW WALTER toimii yhteistyökumppaninasi kaikessa Euroopan sisäisessä tavarankuljetusliikenteessä täyttäen korkeimmatkin vaatimukset laadun, turvallisuuden sekä ympäristön kannalta. Yrityksesi saa innovatiivisten kuljetusratkaisujen tarjoamat hyödyt yhdistetyissä kuljetuksissa sekä henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun kaikilla eurooppalaisilla kielillä.


Ydinliiketoiminta

Yhdistetty liikenne

Kuinka joustavasti LKW WALTERin toimii?

Viestintä LKW WALTERilla toimii jouhevasti. Kaikki päätökset tehdään nopeasti ja tilanteeseen sopivalla tavalla. LKW WALTERilla avainasiakkuuksien hoito, myynti sekä kuljetusten hallinta toimivat kaikki saman katon alla. Lisäksi olemme päivittäin yhteydessä niin asiakkaisiimme, kuljettajiimme kuin lastaus- ja purkupaikkoihin.

Ketkä ovat LKW WALTERin asiakkaita?

LKW WALTER järjestää täyskuormakuljetuksia niin kansainvälisille konserneille kuin pienille ja keskisuurille yrityksille. Kuljetukset hoidetaan ensiluokkaisesti yrityksen koosta ja sijaintipaikasta riippumatta.

Onko LKW WALTERilla hinnastoa?

Jokainen kuljetus on yksilöllinen omine vaatimuksineen (kalusto, kesto, tavaran määrä, lastaus, purku jne.). Kuljetuskustannukset voivat vaihdella markkinatilanteen mukaan. Tästä syystä LKW WALTERilla ei ole kiinteää hinnastoa. Ajojärjestelijöidemme tehtävä on löytää kullekin tilaajalle hinta-laatusuhteeltaan paras ratkaisu.


Rekkakuljetukset

Kuinka LKW WALTER järjestää tullauksen?

LKW WALTER hoitaa tullauksen yksinkertaisesti ja tehokkaasti. LKW WALTERilla on omat tulliasioitsijat kaikissa tärkeimmissä satamissa ja vilkkaimmilla rajanylityspaikoilla.

Miten toimin, jos kuormani eivät vielä ole valmiit noudettavaksi?

Ota yhteyttä toimeksiannosta vastuussa olevaan ajojärjestelijään. Yhteystiedot löydät CONNECT-asiakasportaalin toimeksiantoyhteenvedosta. Kirjaudu


Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Rekisteröityminen.

Mistä löydän tietoa kuljetusvakuutuksista?

Mahdolliset vahingot voidaan kattaa lisäkuljetusvakuutussopimuksella. Lisätietoja on saatavilla CONNECT-asiakasportaalissamme kohdassa ”Tiesitkö jo?” Kirjaudu


Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Registrierung.

Lastaustilaa / Maantiekuljetus

Kuinka nopeasti kuormatila on käytettävissä?

LKW WALTER ottaa vastaan kuljetettavia tavaroita päivittäin. Käytössämme on tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden tehokas Euroopan laajuinen verkosto. Näin pystymme sekä takaamaan riittävän kuormatilan että reagoimaan tilauksiin ja hoitamaan kuljetukset perille nopeasti.


Täyskuormat

Kuinka suuri on LKW WALTERIN ajoneuvokanta?

LKW WALTERILLA on käytössään koko Euroopan laajuinen yhteistyökumppaniverkosto, johon kuuluu yli 13 500 korkeiden laatuvaatimustemme perusteella tarkoin valittua kuljetusalan yhteistyökumppania. Maantiekuljetusten ohella panostamme myös yhdistettyihin kuljetuksiin; käytössämme on yli 8 000 nosturilla liikuteltavaa traileria ja olemme näin yksi alamme suurimmista.


Kuljetuskumppani

Yhdistetty liikenne

Kuinka LKW WALTER valitsee yhteistyökumppaninsa?

Jokainen uusi kuljetusyhteistyökumppani käy läpi vaativan valintaprosessin, jonka kriteerit ovat erittäin tiukat. Kriteereiden täyttymistä kontrolloidaan säännöllisesti myös yhteistyön aikana. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneillemme säännöllisesti lisäkoulutusmahdollisuuksia.


Kuljetuskumppani

Millaista kalustoa LKW WALTER käyttää kuljetuksissaan?

Pääsääntöisesti käytämme 13,6-metristä verhotraileria. Tarvittaessa voimme joillakin reiteillä ottaa käyttöön myös muuta kalustoa (megatraileri, jumbotraileri, yhdistelmärekka, jakeluauto jne.). Yhdistettyihin kuljetuksiin käytämme nosturilla liikuteltavia perävaunuja ja lisäksi nosturilla liikuteltavia megatrailereita (sisätilan korkeus 3 m) tai erityisiä kehtokapellivaunuja.


Kalusto

Yhdistetyn liikenteen kalusto

Yhdistetty liikenne

Mitkä ovat yhdistettyjen kuljetusten edut?

LKW WALTER ja intermodaalit kuljetusratkaisut tarjoavat sinulle useita etuja. Näitä ovat esimerkiksi kaluston pitäminen valmiudessa, suurempi kuormapaino aina 29 tonniin saakka, suurempi kuormatila (jopa 36 EUR-lavaa) sekä yöllisten ja juhlapyhiin sijoittuvien ajorajoitusten kiertäminen.


7 hyvää syytä yhdistetyn liikenteen valintaan

Kuinka paljon LKW WALTERilla on kokemusta yhdistetyistä kuljetuksista?

LKW WALTER on jo 1980-luvun alusta lähtien pyrkinyt löytämään innovatiivisia vaihtoehtoja tavanomaisille maantiekuljetuksille. Rakennettuamme systemaattisesti intermodaalisten kuljetusten verkostoamme olemme tänä päivänä yksi yhdistettyjen kuljetusten suurimpia toimijoita Euroopassa.


Yhdistetty liikenne

Mitkä maat yhdistetyn liikenteen verkosto kattaa?

LKW WALTERin yhdistetyn liikenteen verkosto kattaa Beneluxmaat, Saksan, Ranskan, Kreikan, Ison-Britannian/Irlannin, Italian, Marokon, Tunisian, Itävallan, Puolan, Romanian, Venäjän, Sveitsin, Skandinavian, Slovakian, Slovenian, Kroatian, Espanjan, Portugalin, Tšekin ja Unkarin.


Yhdistetyn liikenteen yhteydet

Kuinka tehokkaasti yhdistetyt kuljetukset toimivat?

Rekan, junan ja/tai laivan yhdistelmä on erittäin tehokas ja ympäristöä säästävä kuljetusmuoto, jonka LKW WALTER on optimoinut korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Tämä on onnistunut mm. investoimalla jatkuvasti nykyaikaiseen kalustoon. Meillä on käytössämme yli 8 000 nosturilla liikuteltavaa perävaunua.

Ovatko yhdistetyt kuljetukset ympäristöystävällisiä?

Rekan, junan ja/tai laivan yhdistelmä on tehokas ja siten ympäristöystävällinen tavarankuljetuksen muoto. Tekemällä yhteistyötä LKW WALTERin kanssa yrityksesi profiloituu vastuulliseksi toimijaksi, joka osallistuu saaste- ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.


GREEN transport

CONNECT-asiakasportaali / IT-ratkaisut

Mikä on CONNECT?

CONNECT on asiakkaillemme tarkoitettu internet-portaali, jonka kautta toimeksiantoja voi hallita hiirtä klikkaamalla. Muita toimintoja: ajantasainen toimeksiantokatsaus sekä muita hyödyllisiä tietoja: Demo


Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Rekisteröityminen.

Mitkä ovat CONNECT-palvelun edut?

CONNECT-asiakasportaalin avulla kuljetustilauksien hoitaminen onnistuu sähköisesti. Toisin sanoen portaalin kautta voi pyytää tarjouksen tai tilata kuljetuksia sekä tarkastella ajankohtaisia tilauksia vain hiirtä klikkaamalla. Tämän lisäksi CONNECT-palvelun tarjoaa runsaasti hyödyllistä informaatiota.


CONNECT-asiakasportaali

Haluatko hoitaa kuljetustilaukset sähköisesti?

LKW WALTER on tehnyt sen helpoksi! CONNECT-asiakasportaalimme on älykäs työkalu, jolla voit tehdä kuljetustilauksia helposti hiiren klikkauksella sekä saada koska tahansa yleiskatsauksen ajankohtaisista tilauksista.


CONNECT-asiakasportaali

Voiko kuljetusasiakirjat (lähetyslistan, reittisuunnitelman jne.) lähettää online-varauksen yhteydessä?

Totta kai! CONNECT-asiakasportaalissamme voi online-varauksen mukaan liittää kaikki tarvittavat kuljetusasiakirjat.


CONNECT-asiakasportaali

Voinko saada vaadittavat toimitusasiakirjat (CMR) sähköisinä?

Kyllä! CONNECT-asiakasportaalin kautta voit koska tahansa tilata haluamasi toimitusasiakirjat (esim. vahvistetun CMR-rahtikirjan).


CONNECT-asiakasportaali

Kuinka löydän oikean yhteyshenkilön LKW WALTERilla?

Käänny asiakassuhteista vastaavan henkilön (Key Account Manager) puoleen tai hae yhteyshenkilö CONNECT-asiakasportaalista toivomasi reitin kautta. Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Rekisteröityminen.

Kuinka voin päivittää yritykseni tiedot?

CONNECT-asiakasportaalin kautta voit ilmoittaa muutoksista milloin vain.


Eikö sinulla ole vielä henkilökohtaista salasanaa? Tilaa jo tänään henkilökohtainen salasanasi! Rekisteröityminen.

Millä selaimella internetsivustonne on tuettu?

Kaikki WALTER GROUPin sivustot on optimoitu Internet Explorerille, Firefoxille, Chromelle sekä Safarille.


Täältä löydät kaikki tuetut versiot

Tästä voit testata käyttämäsi selaimen

Mitä tietotekniikkaa LKW WALTER käyttää?

LKW WALTERilla on käytössään nykyaikaisin tietotekniikka, joka on tarvittaessa yhteensopiva myös yrityksesi järjestelmien kanssa. Lisäksi telematiikkajärjestelmät takaavat kuljetusten tarkan kontrolloinnin, ja älykäs liikennesuunnitteluohjelmisto minimoi tyhjät kilometrit.

Mitä tiedostomuotoja LKW WALTER käsittelee sähköisesti?

CONNECT-asiakasportaaliin kautta tapahtuvan ERP-järjestelmän online-varauksen ohella järjestelmäämme on mahdollista luoda myös suora sähköinen yhteys. Pystymme käsittelemään kaikkia tavallisimpia tiedostomuotoja (EDIFACT, XML, fix record, .csv, .xls(x), IDOCs, VDA jne.). Jos haluat tietää lisää sähköisistä tietoliikenneyhteyksistä, käänny asiakaspalvelijoidemme puoleen tai lähetä sähköpostia osoitteeseen edi@lkw-walter.com.

Ympäristö / Turvallisuus / Laatu

Mitä tarkoittaa SHEQ?

SHEQ tulee sanoista Safety/Security-Health-Environment-Quality. Lisätietoja saat täältä! SHEQ-hallinto.

Onko LKW WALTERilla Code of Conduct -säännöt?

Kyllä, Code of Conduct -sääntömme toimivat työntekijöidemme ja johtohenkilöstömme ohjenuorana päätöksenteossa sekä liiketoiminnassa. Niissä on määritelty eettisten toimintatapojemme perusteet sekä ohjeet käyttäytymisestä työpaikalla ja yrityksen omaisuuden käsittelystä. lisätietoja: Code of Conduct.

Mitä laatu merkitsee LKW WALTERille?

LKW WALTERILLE laatu tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että asiakkaidemme odotukset täytetään mahdollisimman hyvin. Toimimalla näin olemme saavuttaneet koko yrityksemme kattavan ISO 9001 - standardin. Sen noudattamista valvoo konsernin sisäinen Shared Service SHEQ -johtoryhmä, joka raportoi toimenpiteistään yrityksen vuosikertomuksessa.

Mitkä ovat LKW WALTERin turvallisuustoimenpiteet?

Turvallisuus on LKW WALTERilla yksi tärkeimmistä teemoista. Useat eri toimenpiteet mahdollistavat ihmisten ja kuorman turvaamisen kuljetuksen aikana. Yhteistyökumppaneitamme ja heidän kuljettajiaan varten meillä on oma kuljettajakoulutusohjelma, jonka lisäksi olemme laatineet kuljettajille kansainvälisten suositusten mukaisen käsikirjan. Tämä pitää sisällään myös ennaltaehkäisevät toimenpiteet kuormiin kohdistuvien rikosten pienentämiseksi. Lisäksi hallintajärjestelmämme on sertifioitu kansainvälisesti tunnustettujen standardien SQAS (Safety and Quality Assessment for Sustainability) sekä HACCP (Hazard Analyses and Critical Control Points) mukaisesti. (Huom. HACCP joulukuusta 2015 lähtien).


SHEQ-hallinto

Ovatko LKW WALTERIN kuljetukset ympäristöystävällisiä?

Ajoneuvojen ohjaaminen yksinomaan ”rengasreiteille” − tyhjien kuormien välttämiseksi − oli normimme jo 50-luvulla. Siirtämällä maantiekuljetuksia kiskoille ja lyhyen matkan meriliikenteeseen osallistumme saastepäästöjen, erityisesti kasvihuonekaasuihin kuuluvan hiilidioksidin, vähentämiseen merkittävällä tavalla. Vuonna 2009 LKW WALTER oli yksi eurooppalaisen Responsible Care -aloitteen perustajista ja lisäksi se on mukana Green Freight Europe -ohjelmassa.


GREEN transport

Mitä tarkoittaa ”VIHREÄ kuljetus”?

Ympäristönsuojelu on jo useiden vuosien ollut LKW WALTERille hyvin tärkeä asia. Panostamme yhteistyökumppaneihin, joiden rekat ovat ympäristöystävällisiä, investoimme yhdistetyissä kuljetuksissa jatkuvasti ajanmukaiseen kalustoon, hyödynnämme meriliikennettä ympäristöystävällisenä kuljetusvaihtoehtona sekä pyrimme aina optimoimaan liikennöintisuunnittelun. Tästä syystä kuljetusratkaisumme ovat tällä hetkellä ympäristön säästävyyden näkökulmasta edistyksellisimpien joukossa.


GREEN transport

Käsitteleekö LKW WALTER tietoni luottamuksellisesti?

Tietenkin! LKW WALTER panostaa tietosuojaan ja käsittelee kaikki tietosi luottamuksellisesti. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme kohdasta II. Tietosuoja: Käyttöehdot.

Muuta

Tarjoaako LKW WALTER myös varastotilaa?

Kyllä vain. Tytäryhtiömme WALTER LAGER- BETRIEBE tarjoaa Wiener Neudorfissa varastotilaa modernissa korkeahyllyvarastossa. WALTER LAGER -BETRIEBE on ihanteellinen yhteistyökumppani keskusvarasto- tai alihankintaratkaisuihin. Varastotila räätälöidään kunkin yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Lisätietoja löydät osoitteesta www.walter-lager-betriebe.com.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille sähköpostia. Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen homepage@lkw-walter.com. Vastaamme sinulle pikimmiten.


Lisäinformaatio:

^ - Top

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen. Tästä löydät lisätietoja: Käyttöehdot